A halat vágd kisebb darabokra, és tedd félre.
Friss halat használj, hogy a hús puha és ízletes maradjon.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, és pirítsd meg egy serpenyőben az olívaolajon, amíg üveges nem lesz.
Pirítás közben ügyelj arra, hogy a hagyma ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
A paradicsomokat hámozd meg, és vágd fel kisebb kockákra. Add hozzá a serpenyőhöz a hagymákhoz, és főzd össze 5-7 percig.
A paradicsomot a legjobb frissen használni, de ha konzervet használsz, ne felejtsd el jól leöblíteni.
Add hozzá a kókusztejet, köményt, kurkumát, chili darabokat, sót és borsot, majd jól keverd össze.
A kókusztej krémes alapot ad az ételnek, miközben a fűszerek és chili adják meg az ízek gazdagságát.
Miután a szósz egy kicsit besűrűsödött, add hozzá a haldarabokat, és főzd alacsony lángon 10-15 percig, amíg a hal megpuhul.
A halat ne főzd túl, mert akkor szétmállhat. A halnak könnyedén át kell puhulnia, de nem szétmállnia.
A kész ételt szórd meg friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander friss íze kiemeli a halas étel ízét, és a végén díszítésként is tökéletes.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.