A tindĂĄt hĂĄmozd meg, majd vĂĄgd fel aprĂł darabokra.
Ha a tinda kemény, egy éles késsel dolgozz, hogy könnyedén fel lehessen darabolni.
A hagymåt apróra vågd, a fokhagymåt és a gyömbért reszeld le.
A fokhagyma Ă©s a gyömbĂ©r friss ĂzvilĂĄga kiemeli az Ă©telt, ne hagyd ki Ćket.
Egy serpenyĆben hevĂtsd az olajat, majd add hozzĂĄ a hagymĂĄt Ă©s pirĂtsd, amĂg ĂŒvegesedni kezd.
Ne pirĂtsd tĂșl a hagymĂĄt, csak addig, amĂg enyhĂ©n karamellizĂĄlĂłdik.
Add hozzĂĄ a fokhagymĂĄt, gyömbĂ©rt, kömĂ©nyt, kurkumĂĄt Ă©s garam masalĂĄt. Keverd jĂłl össze, Ă©s pirĂtsd tovĂĄbbi 1-2 percig.
A fƱszereket ne hagyd tĂșlsĂĄgosan pirulni, mert Ăgy elveszĂthetik az ĂzĂŒket.
Add hozzĂĄ a felkockĂĄzott paradicsomot, Ă©s fĆzd össze, amĂg a paradicsom levet ereszt.
A paradicsomot ne hagyd tĂșlfĆzni, hogy megĆrizze friss ĂzĂ©t Ă©s szĂnĂ©t.
Most add hozzå a felkockåzott tindåt, és jól keverd el a fƱszeres keverékkel.
Ha a tinda nehezen puhul, egy kevĂ©s vizet is adhatsz hozzĂĄ, hogy gyorsabban megfĆjön.
Fedd le, Ă©s közepes lĂĄngon fĆzd, amĂg a tinda megpuhul (kb. 10-15 perc).
Közben néha keverd meg, hogy a tészta ne ragadjon le.
Amikor a tinda megpuhult, sózd meg, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander nemcsak ĂzesĂti, hanem frissessĂ©get is ad az Ă©telnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.