Készítsd el a rizst. Forralj vizet, majd add hozzá a rizst, és főzd puhára, kb. 15-20 percig.
A rizs legyen enyhén ragadós, hogy jól tapadjon a húshoz.
A tonhalat szeleteld fel kis darabokra, és párold meg egy serpenyőben olívaolajjal és egy csipet sóval.
A tonhal ne főzz túl, hogy megőrizze a lágy textúráját.
A fokhagymát zúzd össze, és pirítsd meg a serpenyőben olívaolajban, amíg illatos nem lesz.
A fokhagyma pirítása gazdagítja az ízeket, és alapot ad a szósznak.
A hagymát vágd apróra, és add hozzá a fokhagymához, hogy együtt piruljanak 2-3 percig.
A hagyma édeskés íze remekül kiegészíti a tonhal friss ízét.
Keverd össze a szójaszószt, majonézt, fűszerpaprikát és citromlevet, majd öntsd rá a tonhalra és hagyd, hogy egy kicsit összefőjön.
A majonéz és a szójaszósz adja meg a szaftos textúrát és gazdag ízt.
A katsu szeleteket készítsd el előre, és tálald egy tányéron, a tonhalas-majonézes szószt pedig öntsd rá.
A ropogós katsu és a szaftos tonhal tökéletes kombinációt alkot.
Tálald a tonhalas-majonézes katsudont friss rizzsel és díszítsd friss fűszernövényekkel.
A rizs legyen meleg és puha, hogy tökéletesen kiegészítse a szószt és a hús textúráját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.