A hagymát apróra vágd, és egy serpenyőben melegítsd az olajat. Add hozzá a hagymát és párold üvegesre.
A hagymát ne pirítsd túl, hogy ne keseredjen meg, inkább csak párold meg, hogy a friss íze megmaradjon.
A tonhalat jól csöpögtesd le, majd keverd össze a majonézzel, sóval és borssal.
A majonéz lehet egy kicsit édesebb, hogy a tonhal ízét lágyabbá tegye, és egyenletesebbé váljon.
Add hozzá a tonhalas-majonézes keveréket a serpenyőhöz, és alaposan keverd össze a párolt hagymával.
A tonhal gyorsan felmelegszik, tehát ne hagyd a serpenyőben túl sokáig, hogy ne száradjon ki.
A tojásokat verjük fel egy tálban, majd öntsük a serpenyőben lévő tonhalas keverékhez, és folyamatos kevergetés mellett főzzük össze.
A tojásokat ne hagyd túl sokáig főni, hogy krémes textúrát kapjanak, és ne legyenek túl szárazak.
A főtt rizst oszd el két tálban, és kanalazd rá a tonhalas-majonézes keveréket.
A rizs legyen friss és meleg, hogy a tonhalas keverék szépen felolvadjon rajta.
Díszítsd a korianderrel, és egy kevés szójaszósszal tálald.
A koriander frissessége és a szójaszósz umami íze tökéletesen kiegészíti a tonhalat és a majonézt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.