A tonkatsu szeleteket süsd ki aranybarnára forró olajban, majd pihenjék meg egy papírtörlőn.
A hús legyen kellően vékony, hogy könnyen átsüljön, és ropogós legyen a panír.
A jégsalátát tépd kisebb darabokra, a káposztát reszeld vékonyra, az uborkát és paradicsomot szeleteld fel.
A friss saláta és zöldségek roppanós textúrát adnak az ételnek.
A hagymát vékony karikákra szeleteld, és ha szeretnéd, egy kis ecetben pácolhatod, hogy lágyabb ízt adjon.
A hagyma enyhén savanykás íze jól passzol a tonkatsu gazdag, szaftos ízéhez.
A saláta hozzávalóit keverd össze egy nagy tálban: jégsaláta, káposzta, uborka, paradicsom, és hagyma.
A saláta zöldségei egyensúlyban tartják a tonkatsu gazdag ízét.
A tonkatsu szeleteket szeleteld vékony csíkokra, és helyezd a saláta tetejére.
A frissen sült tonkatsu nemcsak ízletes, hanem látványos is lesz a tálalásnál.
A szezámmagot száraz serpenyőben pirítsd meg, és szórd a salátára.
A szezámmag ropogós textúrát ad, és extra ízt hoz a salátába.
A tonkatsu szószt és majonézt keverd össze, majd locsold a saláta tetejére.
A tonkatsu szósz édes-savanyú íze kitűnően harmonizál a sült hús gazdag ízével.
Tálald a tonkatsu salátát friss korianderrel díszítve.
A koriander friss, citrusos íze még inkább kiemeli az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.