A hal filéket sózd, borsozd, majd tedd őket először a lisztbe, utána a felvert tojásba, végül forgasd bele a tönkölyzsemlemorzsába és szezámmagba.
A tészta ropogósra sütéséhez figyelj arra, hogy minden oldalát egyenletesen bevonja a morzsa.
Egy serpenyőben melegítsd fel a szezámmagolajat, majd süsd a halat közepes lángon 3-4 percig mindkét oldalon, amíg szép aranybarna nem lesz.
A serpenyőt ne zsúfold túl, hogy a hal minden oldala egyenletesen süljön.
Miután a hal megsült, helyezd papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felitassa.
A papírtörlő segít megőrizni a hal ropogósságát és csökkenti az olajtartalmát.
A tálaláshoz vágd fel a piros paprikát, a zöldhagymát és reszeld le a friss citrom héját.
A citromhéj frissítő ízt ad az ételnek, ezért friss citromot használj.
Tálald a sült halat a friss zöldségekkel és citromhéjjal, majd locsold meg szójaszósszal és szórd meg friss korianderrel.
A szójaszósz és a koriander egyedi ízt ad a tonkatsunak, amely remekül kiegészíti a hal finom ropogósságát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.