Vágd az uborkát vékony szeletekre, és egy részét turmixold össze egy kevés vízzel, hogy intenzívebb uborkaízt kapj.
A kígyóuborka héját nem kell eltávolítani, de ha a héja vastag vagy keserű, hámozd meg.
Szűrd át a turmixolt uborkát egy finom szűrőn, hogy tiszta uborkalevet kapj.
A szűréshez használhatsz gézlapot is a még tisztább léért.
Keverd össze a frissen facsart citromlevet az uborkalével és a mézzel, amíg teljesen feloldódik.
Kóstold meg, és ízlés szerint állítsd be a citromlé és a méz arányát.
Öntsd fel az italt hideg szénsavas ásványvízzel, és finoman keverd össze.
A szénsavas ásványvíz helyett használhatsz sima vizet is, de a szénsavas üdébbé teszi az italt.
Adj hozzá friss mentaleveleket és uborkaszeleteket az extra íz és dekoráció érdekében.
A mentaleveleket enyhén törd össze, hogy jobban kiadják az aromájukat.
Tálald jégkockákkal hűtött poharakban, és díszítsd egy uborkaszelettel vagy mentalevéllel.
A pohár szélét is bekenheted citromlével, és belemárthatod cukorba a különleges hatásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.