Az unagit először öblítsd le, majd egy serpenyőben grillen vagy sütőben melegítsd át.
A sült angolna nemcsak finom, hanem egyedi ízt ad a szendvicsnek.
A kenyeret pirítsd meg enyhén mindkét oldalán egy serpenyőben, hogy ropogós legyen.
A pirított kenyér jobban megőrzi a textúráját, így nem fog átázni a szósztól.
Készítsd el a szószt: keverd össze a szójaszószt, mirint, rizsecetet, cukrot és egy kevés wasabit.
A wasabi enyhe csípőssége jól kiegészíti az angolna gazdag ízét.
A pirított kenyerek egyik felére kend rá a szószt, majd helyezd rá az unagi szeleteket.
A szósz egyenletes elosztása biztosítja, hogy minden falat ízletes legyen.
A szendvicset díszítsd friss korianderrel, hogy egy frissítő ízt adjon.
A koriander frissessége szépen ellensúlyozza a gazdag szószt.
Tálald az unagi szendvicset, és fogyaszd frissen.
A szendvics azonnal fogyasztható, de egy kis pihentetés is jót tesz az ízeknek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.