Egy lábasban melegítsd fel a tejet közepes lángon, de ne forrald fel.
Figyelj, hogy a tej ne forrjon fel, mert akkor leéghet és kellemetlen íze lesz.
Add hozzá az apróra tört étcsokoládét, és kevergetés közben olvaszd fel a tejben.
Az apróra tört csokoládé gyorsabban olvad. Használj jó minőségű étcsokoládét a gazdagabb ízért.
Add hozzá a vanília kivonatot és a cukrot, majd alaposan keverd össze.
A vanília kivonatot a végén add hozzá, hogy az aromája megmaradjon. Kóstold meg, és ízlés szerint adj hozzá több cukrot.
Öntsd a forró csokoládéitalt egy nagy bögrébe.
A tetejére tehetsz tejszínhabot, csokoládéforgácsot vagy egy kevés fahéjat a még finomabb ízélményért.
Tetejére nyomj tejszínhabot, és szórd meg csokoládéreszelékkel.
A tejszínhabot közvetlenül tálalás előtt nyomd a tetejére, hogy ne olvadjon el.
Tálald az italt forrón, és élvezd a vanília és csokoládé gazdag ízvilágát.
A tetejére tehetsz tejszínhabot, csokoládéforgácsot vagy fahéjat a még finomabb ízélményért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.