A halfiléket alaposan mosd meg, majd vágd kisebb darabokra. Tedd félre.
A hal frissessége nagyon fontos, így ha lehetséges, vásárolj friss filét a legjobb íz eléréséhez.
A kenyér héját távolítsd el, és áztasd be a kókusztejbe, hogy megpuhuljon.
Ha gyorsítani szeretnél, használj friss kenyeret, amit gyorsan beáztathatsz a kókusztejbe.
A fokhagymát zúzd össze, és az olívaolajon pirítsd meg egy serpenyőben, amíg illatos nem lesz.
A fokhagyma pirításánál ügyelj arra, hogy ne égjen meg, mert akkor keserűvé válik!
Amikor a fokhagyma megpirult, add hozzá a haldarabokat, és párold őket 5-7 percig, amíg a hal megpuhul.
A halnak nem kell túl sokáig főnie, mert akkor száraz lesz. Figyelj rá, hogy ne főzd túl.
Most add hozzá az áztatott kenyérkeveréket, a lime levét, a piri-piri szószt, a sót és a borsot. Alaposan keverd össze.
A lime frissessége és a piri-piri szósz csípőssége jól kiegészítik a hal ízét.
Főzd a keveréket 5-10 percig, amíg a hozzávalók jól összeérnek, és egy sűrű, krémes szósz alakul ki.
Ha túl sűrűnek találod, egy kevés vízzel lazíthatod, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl folyós.
Tálald friss korianderrel díszítve, és a lime friss levével megöntözve.
A koriander friss íze nagymértékben fokozza az étel ízélményét, így ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.