A tofut vágd fel kisebb kockákra. Egy serpenyőben hevíts egy kis olajat, majd pirítsd meg a tofut, amíg szép aranybarna nem lesz.
A tofu pirítása segít megőrizni az étel textúráját, és gazdagabbá teszi az ízét.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, a zöld paprikát és a chilipaprikát szeleteld fel.
A chili mennyiségét az ízlésed szerint állíthatod be, ha szereted a csípősebbet, tegyél bele többet.
Egy nagy serpenyőben hevíts olajat, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pirítsd 2-3 percig, amíg üveges nem lesz.
Ne égtesd meg a fokhagymát, mert keserű ízt adhat. Ha túl gyorsan pirul, csökkentsd a hőmérsékletet.
Add hozzá a zöld paprikát és a chilipaprikát, majd pirítsd 3-4 percig, hogy enyhén megpuhuljanak.
A zöld paprika roppanós marad, ha nem főzöd túl, így jobb textúrát ad az ételnek.
Öntsd hozzá a kókusztejet, a szójaszószt, a pácolt káposztát, és sózd, borsozd ízlés szerint. Keverd össze, és főzd 5-10 percig.
A kókusztej gazdag ízt ad, miközben krémessé teszi az ételt.
Add hozzá a pirított tofut, és főzd még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha a leves túl sűrű lenne, egy kis vízzel hígíthatod, hogy krémesebb legyen.
Tálald friss bazsalikomlevelekkel díszítve, és élvezd a gazdag, fűszeres ízélményt.
A bazsalikom frissessége tökéletesen kiegészíti a Bicol Express gazdag ízeit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.