A marhahúst és csirkehúst tisztítsd meg és vágd kisebb darabokra. A fokhagymát és zöldhagymát apróra vágd.
A húst előre érdemes enyhén besózni, hogy ízesebb legyen.
Egy nagy fazékban forralj vizet, majd add hozzá a marhahúst és a csirkehúst. Főzd 30-40 percig, hogy a húsok teljesen megpuhuljanak.
A húsokat ne túl gyorsan főzd, hogy megőrizzék a textúrájukat és az ízük gazdagságát.
Add hozzá a fokhagymát, zöldhagymát, sót és borsot a leveshez. Főzd tovább 10-15 percig.
Az ízek akkor fejlődnek igazán, ha a fűszereket időben hozzáadjuk a főzéshez.
A kalguksu tésztát óvatosan főzd bele a levesbe. Ha a tészta friss, 5-7 percig kell főzni, ha szárított, akkor hosszabb ideig.
A tészta állaga nagyon fontos: ha túl főzöd, ragacsossá válhat.
Miután a tészta megfőtt, tálald forrón a levesben, és szórd meg friss korianderrel és szezámmaggal.
A koriander frissessége és az ízesítő szezámmag kiemeli az étel karakterét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.