A jégkockákat turmixgépben pürésítsd sima, finom textúrájúra, hogy a bingsu alapja tökéletes legyen.
A jég finom pürésítése segít abban, hogy a bingsu könnyed és krémes állagú legyen.
A pürésített jeget tedd egy tálba vagy egy nagyobb pohárba.
Használhatsz különböző formákat is a tálaláshoz, hogy még látványosabb legyen az étel.
A zöldségeket (uborka, sárgarépa) és a gyümölcsöket (mango, eper) apróra vágd, majd díszítsd a jég tetejét ezekkel a friss hozzávalókkal.
A friss zöldségek és gyümölcsök tökéletes egyensúlyt adnak a bingsu ízének – édes és frissítő!
Szórd meg egy kis szezámmal és friss zöldhagymával, hogy még egy különleges ízt adjon a bingsunak.
A szezámmag ropogós textúrát ad, míg a zöldhagyma frissességet és egy kis csípősséget biztosít.
A kész Yachae Bingsut tálald azonnal, amíg a jég friss és ropogós.
A Yachae Bingsu legjobb, ha frissen tálalják, mert a jég hamar megolvad, és elveszítheti a kívánt textúráját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.