A naengmyeon tésztát főzd meg sós vízben a csomagolás utasításai szerint, majd hideg víz alatt öblítsd le, hogy lelassítsd a főzését és megtartsd a frissességét.
A tészta gyors lehűtése fontos, hogy ne ragadjon össze. Használj bő vizet a főzéshez.
A retkeket és a koreai uborkát vágd vékony szeletekre. A főtt tojásokat hámozd meg és vágd félbe.
A retkek frissek és ropogósak, fontos, hogy vékonyan szeleteld őket, hogy jól beépüljenek az ételbe.
Készíts egy szószt: a vízhez add hozzá a koreai mustárt, a szójaszószt, a cukrot és a szezámolajat. Keverd jól össze, amíg a cukor feloldódik.
A szósz készítésekor kóstold meg, hogy a sósság és az édes ízek megfelelő egyensúlyban legyenek.
A főtt tésztát tálald egy tálban, és locsold rá a kész szószt. Tegyél a tetejére friss retkeket, uborkát és a főtt tojásokat.
Ha szeretnéd, adj hozzá extra jeget a tálaláshoz, hogy az étel friss és hűs maradjon.
Szórd meg a tálat szezámmaggal és koreai mustárral a végén, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
A szezámmag pörkölése extra ízt adhat a fogásnak, ha szeretnéd fokozni az ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.