A lisztet, tojásokat, tejet, sót és borsot egy tálban jól keverd össze, amíg sima tésztát nem kapsz.
Fontos, hogy a tészta ne legyen túl híg, de ne is legyen túl sűrű.
Tedd a formát az előmelegített sütőbe, hogy a formák jól felhevüljenek. A sütő hőmérséklete legyen 220°C.
A formákat érdemes egy kicsit olajjal bekenni, hogy a tészta könnyen elváljon a sütés után.
A tésztát öntsd a forró formákba, és süsd 20-25 percig, amíg szépen megemelkednek és aranybarnára sülnek.
Ne nyisd ki a sütőt a sütés közben, mert akkor a pudingok összenyomódhatnak.
A paradicsomokat mosd meg, vágd fel apró kockákra, és egy serpenyőben pirítsd őket egy kis olívaolajon, fokhagymával és friss bazsalikommal.
A paradicsomokat ne süsd túl, hogy frissek és lédúsak maradjanak.
Amikor a Yorkshire pudding elkészült, tálald a pirított paradicsommal, és friss bazsalikomlevelekkel díszítsd.
Frissen tálalva a legfinomabb, és így az étel teljes ízvilága kiemelkedik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.