A csirkehĂșst mosd meg Ă©s vĂĄgd kisebb darabokra. Egy tĂĄlban keverd össze a szĂłjaszĂłszt, fehĂ©r ecetet, zĂșzott fokhagymĂĄt, laurel levelet, borsot, cukrot Ă©s vizet. Ezt az elegyet öntsd rĂĄ a csirkehĂșsra, Ă©s hagyd marinĂĄlĂłdni legalĂĄbb 30 percig.
Ha van idĆd, a csirkehĂșst akĂĄr 1-2 ĂłrĂĄn ĂĄt is marinĂĄlhatod a hƱtĆben, hogy az Ăzek jobban ĂĄtjĂĄrjĂĄk.
Egy nagy serpenyĆben melegĂtsd fel az olajat, majd add hozzĂĄ a csirkehĂșst a marinĂĄdbĂłl. SĂŒsd közepes lĂĄngon, amĂg minden oldalĂĄn szĂ©p barna szĂnt kap.
Fontos, hogy a csirkehĂșst egyenletesen pirĂtsd meg, hogy finom, ropogĂłs kĂ©rget kapjon.
MiutĂĄn a csirkehĂșs megpirult, öntsd hozzĂĄ a marinĂĄdot Ă©s egy kevĂ©s vizet, majd fĆzd 20-30 percig, amĂg a csirkehĂșs megpuhul Ă©s a szĂłsz besƱrƱsödik.
Ne hagyd, hogy a szĂłsz teljesen elpĂĄrologjon, mert a folyadĂ©k segĂt, hogy a csirkehĂșs ne legyen szĂĄraz.
A fĆzĂ©s vĂ©gĂ©n kĂłstold meg, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g sĂłt vagy borsot, hogy a szĂłsz Ăzesebb legyen.
TĂĄlald a kĂ©sz adobo csirkehĂșst rizs mellett, Ă©s Ă©lvezd az ĂnycsiklandĂł Ă©telt!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.