Az arepa lisztet, sót és a meleg vizet tedd egy nagy tálba, és alaposan keverd össze.
A víz melegsége segít abban, hogy a tészta könnyebben összeálljon.
Miután a keverék összeállt, hagyd pihenni 5-10 percig, hogy a liszt jól felszívja a vizet.
Ha túl ragacsos a tészta, adj hozzá még egy kevés lisztet. Ha túl száraz, egy kis vizet.
Formálj a tésztából kis korongokat, körülbelül 1 cm vastagságúra, és süsd meg mindkét oldalát egy serpenyőben közepes lángon, amíg aranybarnára pirul.
A tésztát nedves kézzel formáld, hogy elkerüld, hogy hozzáragadjon a kezedhez.
A felaprított hagymát és fokhagymát tedd egy serpenyőbe, és pirítsd őket, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagymát és fokhagymát lassan pirítva jobb ízt érhetsz el.
A felaprított sertéshúst add a pirított hagymához és fokhagymához, és pirítsd össze. Fűszerezd ízlés szerint lime levével és korianderrel.
A lime és koriander friss ízt ad a húsnak, és a legjobb frissen tálalva.
Miután a hús megpirult, tedd félre és hagyd hűlni. Töltsd meg vele az arepákat.
Az arepák ideálisak a töltéshez, ha kicsit hűlnek, nem esnek szét.
Tálald az Arepa con Carne de Cerdo-t frissen, és élvezd a gazdag ízeket.
A legjobb, ha az arepákat frissen és melegen fogyasztjuk.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.