A joghurtot 枚ntsd egy nagy kever艖t谩lba. Add hozz谩 a vizet 茅s a s贸t.
A v铆z mennyis茅ge 铆zl茅s szerint 谩ll铆that贸, ha s疟r疟bb ayrant szeretn茅l, kevesebb vizet adj hozz谩.
A r贸zsaborsot finoman t枚rd 枚ssze egy mozs谩rban vagy f疟szer艖rl艖ben.
A r贸zsabors frissess茅ge fontos, mivel az 艖r枚lt bors 铆ze intenz铆vebb lesz.
Add hozz谩 a frissen 艖r枚lt r贸zsaborsot a joghurthoz, 茅s keverd j贸l 枚ssze.
A r贸zsabors 铆z茅nek intenzit谩s谩t 铆zl茅s szerint szab谩lyozhatod, de ne hagyd, hogy t煤ls谩gosan domin谩lja az italt.
Tedd az ayrant egy shakerbe vagy turmixg茅pbe, 茅s j贸l r谩zd fel, hogy habos legyen.
Ha nincs shakered, haszn谩lhatsz turmixg茅pet, 铆gy m茅g habosabb lesz.
T谩lald j茅gkock谩kkal, 茅s frissen 茅lvezd!
A j茅gkock谩k nemcsak h疟t茅s miatt fontosak, hanem a friss, hideg ayranhoz adnak egy extra friss铆t艖 茅lm茅nyt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.