A joghurtot öntsd egy nagy keverőtálba. Add hozzá a vizet és a sót.
A víz mennyisége ízlés szerint állítható, ha sűrűbb ayrant szeretnél, kevesebb vizet adj hozzá.
A rózsaborsot finoman törd össze egy mozsárban vagy fűszerőrlőben.
A rózsabors frissessége fontos, mivel az őrölt bors íze intenzívebb lesz.
Add hozzá a frissen őrölt rózsaborsot a joghurthoz, és keverd jól össze.
A rózsabors ízének intenzitását ízlés szerint szabályozhatod, de ne hagyd, hogy túlságosan dominálja az italt.
Tedd az ayrant egy shakerbe vagy turmixgépbe, és jól rázd fel, hogy habos legyen.
Ha nincs shakered, használhatsz turmixgépet, így még habosabb lesz.
Tálald jégkockákkal, és frissen élvezd!
A jégkockák nemcsak hűtés miatt fontosak, hanem a friss, hideg ayranhoz adnak egy extra frissítő élményt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.