Probiotikus kivi-mentás kefir jégkockákkal

Probiotikus Kivi-mentás kefir

A probiotikus kivi-mentás kefir egy frissítő és egészséges ital, amely kiváló választás a nyári hónapokban. A kivi gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, míg a kefir jótékony hatású probiotikumokat tartalmaz. A menta frissítő íze egyedülálló kombinációt ad, amely nemcsak az ízlelőbimbókat, hanem a gyomrot is megnyugtatja. A méz hozzáadásával a kellemes édes íz biztosítja, hogy minden korty igazi élvezet legyen.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
150 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
2 db Kivi
400 ml Kefir
4 levél Friss menta
1 ek. Méz
4 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Hámozd meg a kivit, majd vágd kisebb darabokra.

    A kivi hámozásánál ügyelj arra, hogy a héját teljesen eltávolítsd, hogy elkerüld a keserű ízt.

    2

    A kivi darabokat tedd egy turmixgépbe, majd add hozzá a kefirt, mézet és a friss mentát.

    A friss menta íze csodálatosan frissítővé teszi a kefirt. Ha intenzívebb ízre vágysz, adj hozzá még több mentát.

    3

    A turmixgépben keverd simára az összes hozzávalót.

    Ha túl sűrű lenne a kefir, adj hozzá egy kis vizet vagy még egy kis kefirt, hogy könnyebben iható legyen.

    4

    Ha szeretnéd, adj hozzá jégkockákat a pohárba, és öntsd rá a kefirt.

    A jégkockák nemcsak frissítővé teszik, hanem kellemesen lehűtik is az italt.

    5

    Tálald azonnal, és friss mentával díszítve kínáld.

    A menta levelek frissessége kiválóan passzol a kivi és kefir ízéhez.