A tejport és a cukrot egy közepes tálban keverd össze. Ezt követően add hozzá a szódabikarbónát, és jól keverd el.
Ha sűrűbb állagot szeretnél, használhatsz több tejport, de ügyelj arra, hogy az édes íz ne domináljon túlzottan.
A tálér lisztet keverd hozzá a vízhez. Lassú mozdulatokkal add hozzá a vízhez, hogy elkerüld a csomósodást. Tedd félre egy kicsit.
A víz legyen szobahőmérsékletű, hogy a liszt jól elkeveredjen, és ne legyenek benne csomók.
Ezután keverd hozzá a vaníliás cukrot és a frissen őrölt borsot. Jól dolgozd össze, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.
A bors nemcsak pikánssá teszi, hanem segít kiemelni a vanília ízét is, tehát ne hagyd ki.
Miután mindent jól elkevertél, tedd a keveréket hűvös helyre, hogy pihenjen 15-20 percet.
A pihenés lehetővé teszi, hogy a hozzávalók jobban összeérjenek, és az ízek kiemelkedjenek.
A kész keveréket tálalhatod. Ha szeretnéd, szórhatsz egy kis extra tejport a tetejére, hogy még gazdagabb ízt adjon.
Tálaláskor friss gyümölcsökkel vagy egy kis mézzel is megbolondíthatod, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.