A malachúst és a sertésvért egy tálban keverd össze, majd add hozzá a cibere rizslisztet, a reszelt gyömbért és fokhagymát.
A keveréket alaposan dolgozd össze, hogy a textúrája egyenletes legyen.
A szójaszószt és a tengeri sót is keverd a masszához, majd ízesítsd friss borssal.
A szójaszósz gazdag ízt ad, ne felejtsd el figyelembe venni az étel sósságát.
A masszát töltsd bele a béltartályba, ügyelj arra, hogy ne legyen túl szoros, mert főzés közben a töltelék megduzzad.
A bél töltését lassan végezd, hogy elkerüld a repedéseket.
A megtöltött bélben lévő keveréket párold 30-40 percig, amíg a töltelék teljesen meg nem fő.
A párolás során ügyelj arra, hogy ne főzd túl, különben a töltelék kiszáradhat.
Tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége segít kiemelni az étel gazdag ízét és esztétikailag is szép.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.