Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A mogyoróvajat és a mézet egy tálba tedd, majd keverd össze őket, hogy sima krémes állagot kapj.
A mogyoróvaj és a méz ízének kiemelése érdekében használj természetes mogyoróvajat, lehetőleg adalékanyagok nélkül.
A friss epret és a banánt vágd fel vékony szeletekre, hogy könnyen elférjenek a bagelen.
A gyümölcsök frissek és édesek legyenek, hogy még finomabbá tegyék az ételt.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a mogyoróvaj-méz keverékkel.
Ne sajnáld a mogyoróvajat és mézet, mert ez adja az étel gazdag ízét és textúráját.
Tedd a szeletelt epret és banánt a bagelre, majd szórd meg friss mentalevelekkel.
A menta frissítő íze nagyon jól passzol az édes mogyoróvajhoz és gyümölcsökhöz.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd az édes, friss ízeket a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.