Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A fokhagymát hámozd meg, és finomra vágd vagy préseld át egy fokhagyma-préselővel.
Ha nem szereted a túl erős fokhagyma ízt, próbálj meg egy kicsit kevesebb fokhagymát használni.
A krémsajtot tedd egy tálba, és keverd el a fokhagymát, sót és fekete borsot. Keverd simára.
Ha a krémsajt túl sűrű, egy kevés tej hozzáadásával könnyítheted a textúráját.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fokhagymás krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a fokhagyma ízéhez.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a fokhagyma és a bagel ízei összhangba kerüljenek.
Szórd meg friss petrezselyemmel, hogy egy kis frissességet adj az ételnek.
Ha nem szereted a petrezselymet, próbálj meg snidlinget vagy bazsalikomot használni.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss fokhagyma és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.