Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A sajtot reszeld le, vagy vágd vékony szeletekre. A krémsajtot tedd egy tálba, és keverd el a sóval és a fekete borssal.
A sajt reszelésénél figyelj arra, hogy ne legyen túl apró, hogy megőrizze a jó textúráját. A krémsajt simává teszi a bagelt.
A bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a krémsajttal. Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez adja az étel krémes ízét.
Ha szeretnéd, egy kis olívaolajat is locsolhatsz a bagelre a krémsajt mellett, hogy még gazdagabb legyen az íz.
Tedd a sajtot a krémsajtos bagelre. Ha szeletekben használsz sajtot, ügyelj arra, hogy egyenletesen eloszd.
A sajt mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod, de egy vastag réteg sajttal igazán finom lesz!
Szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald azonnal. A petrezselyem frissességet ad az ételnek, és gyönyörű díszítésként is szolgál.
A petrezselyem helyett snidlinget is használhatsz, ha szeretnéd változtatni a fűszeres ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.