Facsard ki a narancsok levét, hogy friss és természetes alapot kapj az italhoz.
A legjobb íz eléréséhez használj érett, lédús narancsokat. A narancsokat facsarás előtt görgesd át a pulton, hogy több levet nyerj ki belőlük.
Pucold meg a banánt, majd darabold fel, és tedd egy turmixgépbe.
Mint a jegeskávénál, itt is használj érett banánt a legjobb ízért.
Öntsd hozzá a frissen facsart narancslevet és a vizet, majd add hozzá a mézet.
A méz mennyiségét ízlés szerint állítsd be. Ha a narancs elég édes, lehet, hogy nincs is szükség mézre. A víz mennyisége befolyásolja az ital sűrűségét.
Turmixold simára az italt, amíg krémes állagú nem lesz.
Ha a turmix túl sűrű, adj hozzá még egy kis narancslevet vagy vizet.
Töltsd a banános narancslét egy pohárba, majd adj hozzá jégkockákat a frissítő hatás érdekében.
A jégkockákat közvetlenül a turmixolás előtt is hozzáadhatod, de ebben az esetben az ital gyorsabban felhígul.
Díszítsd egy narancskarikával, és tálald hidegen.
A narancskarikát helyettesítheted mentaággal vagy más gyümölccsel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.