A bagetteket vágd félbe, majd kend meg őket vajjal egyenletesen.
Használj puha vajat, hogy könnyebben eloszlathasd a bagetten.
A sárgarépát hámozd meg, és vágd vékony csíkokra. Az uborkát hámozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymát vágd apróra.
A zöldségeket vékonyra szeletelve roppanósabbak lesznek a szendvicsben.
Vágd félbe a lime-ot, és facsard ki a levét, majd keverd a majonézhez.
A lime friss íze jól kiemeli a vaj gazdag ízét, és egyensúlyba hozza a szendvics ízét.
Halmozd a vajjal megkent bagettbe a zöldségeket: sárgarépát, uborkát és tavaszi hagymát.
A zöldségeket egyenletesen oszd el, hogy minden falatban egyensúlyban legyenek az ízek.
Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.
A koriander frissessége és a lime savassága tökéletesen kiegészíti a vaj gazdag ízét.
Zárd le a bagettet, és máris kész a vajjal készült bánh mì. Tálald frissen, hogy a ropogós kenyér és a friss zöldségek íze kiemelkedjen!
A bánh mì-t frissen, az elkészítés után közvetlenül érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük a frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.