Bánh Mì Bơ vajjal készült szendvics friss zöldségekkel és korianderrel tálalva.

Bánh Mì Bơ - Vajjal készült szendvics

A Bánh Mì Bơ egy egyszerű, mégis ínycsiklandó vietnámi szendvics, amely a gazdag vajjal készült tölteléket ötvözi a friss zöldségekkel. A vaj krémes íze és a zöldségek roppanó frissessége tökéletes egyensúlyt ad a szendvicsnek. Ez a szendvics ideális reggelire vagy könnyű ebédre, és minden falatja gazdag ízekkel tölt el.

Előkészület 15 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 20 perc
1300 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagett
100 g Vaj
2 szál Tavaszi hagyma
1 db Sárgarépa
1 db Uborka
1 csokor Friss koriander
4 ek. Maionéz
1 db Lime

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A bagetteket vágd félbe, majd kend meg őket vajjal egyenletesen.

    Használj puha vajat, hogy könnyebben eloszlathasd a bagetten.

    2

    A sárgarépát hámozd meg, és vágd vékony csíkokra. Az uborkát hámozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymát vágd apróra.

    A zöldségeket vékonyra szeletelve roppanósabbak lesznek a szendvicsben.

    3

    Vágd félbe a lime-ot, és facsard ki a levét, majd keverd a majonézhez.

    A lime friss íze jól kiemeli a vaj gazdag ízét, és egyensúlyba hozza a szendvics ízét.

    4

    Halmozd a vajjal megkent bagettbe a zöldségeket: sárgarépát, uborkát és tavaszi hagymát.

    A zöldségeket egyenletesen oszd el, hogy minden falatban egyensúlyban legyenek az ízek.

    5

    Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.

    A koriander frissessége és a lime savassága tökéletesen kiegészíti a vaj gazdag ízét.

    6

    Zárd le a bagettet, és máris kész a vajjal készült bánh mì. Tálald frissen, hogy a ropogós kenyér és a friss zöldségek íze kiemelkedjen!

    A bánh mì-t frissen, az elkészítés után közvetlenül érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük a frissességét.