Bánh Mì Thịt Nguội hideg húsos szendvics friss zöldségekkel és korianderrel tálalva.

Bánh Mì Thịt Nguội - Hideg húsos szendvics

A Bánh Mì Thịt Nguội a vietnámi konyha egyik egyszerű, mégis ínycsiklandó étke. A friss zöldségek és a hideg húsok tökéletesen illeszkednek egymáshoz a ropogós bagettben, és minden falat egy friss élményt ad. Ez a szendvics tökéletes választás egy gyors és ínycsiklandó étkezéshez, amelyet bármikor élvezhetsz, reggelire vagy vacsorára.

Előkészület 15 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 20 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagett
200 g Hideg hús (sonka, szalámi, vagy hasonló)
2 szál Tavaszi hagyma
1 db Sárgarépa
1 db Uborka
1 csokor Friss koriander
4 ek. Maionéz
2 ek. Szójaszósz
1 db Lime

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A bagetteket vágd félbe, majd kend meg őket majonézzel.

    A majonéz ad egy krémes textúrát a szendvicsnek, amit a ropogós bagett jól kiegészít.

    2

    A sárgarépát hámozd meg, és vágd vékony csíkokra. Az uborkát hámozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymát vágd apróra.

    A zöldségek legyenek friss, roppanósak és vékonyak, hogy a szendvics minden falatja friss ízű legyen.

    3

    A hideg húsokat szeleteld vékonyra, és készíts belőle egy réteget a bagett belsejében.

    A hideg húsok gazdag ízt adnak, így ügyelj arra, hogy elég hús kerüljön a szendvicsbe, de ne legyen túl vastag.

    4

    Halmozd a szendvicsre a zöldségeket: a sárgarépát, uborkát és tavaszi hagymát.

    Ne tedd túl sok zöldséget a szendvicsbe, hogy a hús íze ne veszítse el a dominanciáját.

    5

    Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.

    A koriander friss íze és a lime savassága remekül kiemeli a húsok és zöldségek ízét.

    6

    Zárd le a bagettet, és máris kész a hideg húsos bánh mì. Tálald frissen, hogy a ropogós kenyér és a friss zöldségek íze kiemelkedjen!

    A bánh mì-t frissen, az elkészítés után közvetlenül érdemes fogyasztani, hogy megőrizze a frissességét.