A bagetteket vágd félbe, majd kend meg őket majonézzel.
A majonéz ad egy krémes textúrát a szendvicsnek, amit a ropogós bagett jól kiegészít.
A sárgarépát hámozd meg, és vágd vékony csíkokra. Az uborkát hámozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymát vágd apróra.
A zöldségek legyenek friss, roppanósak és vékonyak, hogy a szendvics minden falatja friss ízű legyen.
A hideg húsokat szeleteld vékonyra, és készíts belőle egy réteget a bagett belsejében.
A hideg húsok gazdag ízt adnak, így ügyelj arra, hogy elég hús kerüljön a szendvicsbe, de ne legyen túl vastag.
Halmozd a szendvicsre a zöldségeket: a sárgarépát, uborkát és tavaszi hagymát.
Ne tedd túl sok zöldséget a szendvicsbe, hogy a hús íze ne veszítse el a dominanciáját.
Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.
A koriander friss íze és a lime savassága remekül kiemeli a húsok és zöldségek ízét.
Zárd le a bagettet, és máris kész a hideg húsos bánh mì. Tálald frissen, hogy a ropogós kenyér és a friss zöldségek íze kiemelkedjen!
A bánh mì-t frissen, az elkészítés után közvetlenül érdemes fogyasztani, hogy megőrizze a frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.