A bárányhúst apróra vágd fel. Az olajat egy serpenyőben hevítsd fel, majd add hozzá a húst, és pirítsd meg.
Ha gyorsan szeretnéd elkészíteni, válassz előre apróra vágott húst. Figyelj rá, hogy ne égessen meg, folyamatosan kevergesd!
A hagymát apróra vágd fel, majd add hozzá a húsos keverékhez, és pirítsd tovább, amíg üveges nem lesz.
A hagyma pörköléséhez alacsonyabb hőfokon dolgozz, hogy elkerüld a kesernyés ízt.
A barna rizst előzőleg főzd meg, majd add hozzá a húsos, hagymás keverékhez.
Ha gyors főzési időre van szükséged, válassz előfőzött rizst!
Ízesítsd a keveréket sóval és borssal, és keverd össze alaposan.
A borsot apránként adagold, hogy ne legyen túl csípős!
Főzd a keveréket alacsony hőmérsékleten, amíg minden összetevő teljesen megpuhul, és az ízek összeérnek.
Tartsd fedő alatt, hogy a rizs ne száradjon ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.