Hámozd meg és aprítsd fel a vöröshagymát és a fokhagymát.
A vöröshagymát apró kockákra, a fokhagymát pedig vékony szeletekre vágd.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a vöröshagymát és a fokhagymát közepes lángon 2-3 percig.
Vigyázz, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű lesz.
Add hozzá a füstölt paprikát és a barnacukrot, majd keverd jól össze, hogy az ízek összeérjenek.
A barnacukor karamellizálódik és mélyebb ízt ad a ragunak.
Öntsd hozzá a paradicsompürét, a BBQ szószt és a szójaszószt, majd keverd simára.
A szójaszósz umami ízt ad a ragunak.
Adj hozzá a vörösbabot, és főzd alacsony hőfokon 10-15 percig, amíg az ízek jól összeérnek.
Ha sűrűbbre szeretnéd, nyomkodd szét a bab egy részét.
Kóstold meg, majd sózd és borsozd ízlés szerint.
A BBQ szósz már eleve sós lehet, ezért óvatosan sózd.
Tálalás előtt szórd meg frissen aprított petrezselyemmel, és fogyaszd melegen.
Tálalhatod rizzsel, burgonyával vagy akár kenyérrel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.