A bélszínt tisztítsd meg, csomagold fóliába, és tedd a mélyhűtőbe 30-40 percre, hogy könnyebben szeletelhető legyen.
Fontos, hogy a hús ne fagyjon meg teljesen, csak dermedjen meg kissé.
Amikor a hús félig megdermedt, vékony szeletekre vágd egy éles késsel. A szeleteket helyezd egy tálcára vagy tányérra.
A lehető legvékonyabb szeleteket vágd, hogy a hús szinte áttetsző legyen. Ha nem megy késsel, használj szeletelőgépet.
Locsold meg a szeleteket olívaolajjal és citromlével. Sózd és borsozd ízlés szerint.
Használj extra szűz olívaolajat a legjobb ízhatás érdekében.
Szórd meg a bélszínt reszelt parmezán sajttal és friss rukkolával.
A parmezán helyett használhatsz grana padano sajtot is.
Tálald azonnal friss kenyérrel vagy pirítóssal, hogy kiemelje a bélszín finom ízét.
Kínálhatsz mellé balzsamecet krémet is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.