A bagettet vágd fel kb. 2-3 cm vastag szeletekre, és egy serpenyőben pirítsd meg őket egy kevés olívaolajjal, hogy ropogósak legyenek.
A bagett szeleteket finoman pirítva jobban átveszik az olívaolaj ízét és extra ropogósak lesznek.
A paradicsomot, uborkát és a piros paprikát vágd vékony szeletekre, az avokádót pedig hámozd meg és szeleteld fel.
A zöldségeket azonos vastagságúra vágva könnyebben lehet őket rétegezni és egyenletesebb lesz az étel.
A pirított bagett szeletek egyik felére rendezd el a friss zöldségeket: először a paradicsomot, majd a paprikát, uborkát és végül az avokádót.
Ha szereted a savanykás ízt, adhatsz hozzá egy kevés citromlevet az avokádóra, hogy ne barnuljon meg.
A salátát szintén vágd kisebb darabokra és helyezd a zöldségekre. Ízesítsd sóval és borssal, majd egy kevés olívaolajat is csurgass rá.
A friss saláta a zöldségekhez ad egy extra ropogós textúrát és friss ízt.
Tálald az elkészített bocadillót azonnal, friss és ropogós állapotában.
A bagett pirításától valóban ropogós és ínycsiklandó lesz, és tökéletes választás bármilyen könnyű étkezéshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.