A csirkecombokat sózd, borsozd, majd egy nagy serpenyőben, olívaolajon pirítsd meg minden oldalát, amíg aranybarna lesz.
A csirkecombokat ne sűrűn forgasd, hogy szép, ropogós kérget kapjanak.
A fokhagymát apróra vágd, a hagymát szeleteld fel, majd add hozzá a csirkecombokhoz, és pirítsd 2-3 percig.
A fokhagyma és hagyma segít ízesíteni a csirkehúst, és kellemes, aromás alapot ad.
A paradicsomokat kockázd fel, a paprikát szeleteld fel, majd add hozzá a serpenyőhöz.
A friss paradicsom sok levet enged, ami segít gazdagítani a szószt.
Öntsd hozzá a fehérbort, és forrald fel. Főzd a húst és a zöldségeket közepes lángon 15-20 percig, amíg a csirke teljesen megpuhul.
A fehérbor nemcsak az ízeket emeli ki, hanem segít a szósz elkészítésében is.
Add hozzá a rozmaringot és a kakukkfüvet, valamint az olajbogyót, majd keverd össze az egészet.
A friss fűszerek, mint a rozmaring és kakukkfű, igazi karaktert adnak az ételnek.
Tálald a cacciatore-t friss, ropogós kenyérrel vagy rizskörettel.
A cacciatore tökéletesen illik a friss kenyérhez, amelyet a szószba is bele lehet mártogatni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.