A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágd, majd egy nagy fazékban az olívaolajon pirítsd meg őket 2-3 percig, amíg üvegesek nem lesznek.
Ne pirítsd túl a hagymát, mert akkor keserűvé válik. Kevergesd folyamatosan, hogy egyenletesen piruljon.
A krumplit hámozd meg, vágd kis kockákra, majd add a hagymás alaphoz a fazékba. Keverd össze, és párold 5 percig.
A krumplit ne hagyd túl nagy darabokra vágni, hogy gyorsabban megfőjön és könnyen szétfőjön a levesben.
Öntsd hozzá a zöldségleves alapot, és főzd a levest közepes lángon 15-20 percig, amíg a krumpli teljesen megpuhul.
Ha sűrűbbre szeretnéd a levest, egy részét pürésítheted botmixerrel a főzés végén.
A kale-t (leveles káposztát) vágd kisebb darabokra, és add a leveshez. Főzd további 5-10 percig, amíg a káposzta megpuhul.
A kale-t mindig alaposan mosd meg, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket.
A kolbászt (chouriço) vágd szeletekre, és egy serpenyőben pirítsd meg egy kevés olívaolajon, amíg enyhén ropogós nem lesz.
A chouriço a levesben az ízeket még gazdagabbá teszi. Ha szeretnéd, egy kevés zsírt is engedhetsz rajta a serpenyőben.
A kész levest ízesítsd sóval és borssal, majd add hozzá a pirított kolbászt.
A borsot mindig frissen őröld, hogy a legjobb ízt kapd.
Tálald forrón, frissen, és ha szeretnéd, egy kevés olívaolajjal meglocsolhatod a tetejét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.