A marhahúst vágd kockákra, és süsd meg olívaolajban, amíg szépen megpirul.
A hús pörkölése segít intenzívebb ízt adni az ételnek.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a húshoz, és pirítsd meg együtt.
A hagyma és fokhagyma ízesíti a hús alapját, így gazdagabb lesz a végeredmény.
A piros paprikát vágd fel és add hozzá a húshoz, majd egy-két percig párold.
A paprika friss ízt ad a pörköléshez és szép színt ad a kész ételnek.
A krumplit hámozd meg és vágd kockákra. Add hozzá a húshoz, és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Főzd 15-20 percig, amíg a krumpli megpuhul.
A krumpli a főzés során felveszi a hús és a fűszerek ízét, így érdemes odafigyelni a főzés idejére.
A kukorica lisztet pirítsd meg egy serpenyőben, majd add hozzá a főzővízhez. Alaposan keverd el, hogy ne maradjanak csomók.
A kukorica liszt segít sűríteni az ételt, így egy gazdagabb, krémesebb textúrát kapsz.
Főzd tovább, amíg a leves sűrűsödik, majd ízesítsd sóval, borssal és friss korianderrel.
A koriander frissessége és citrusos íze kiemeli a pörkölt gazdag ízét.
Facsard rá a lime levét, és tálald frissen, akár rizs, vagy friss kenyér kíséretében.
A lime leve frissítő hatása segít kiemelni az étel ízeit, különösen a húsos alapot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.