A fekete kagylókat tisztítsd meg, majd vágd fel kisebb darabokra. Tedd őket egy üvegtálba.
A kagylókat frissen vásárold, hogy megőrizze a legjobb ízét és textúráját.
Nyomd ki a lime levét, és öntsd rá a kagylóra, hogy teljesen ellepje. Hagyd pácolni 20-30 percig, hogy a hal íze jól átjárja a kagylókat.
A lime lé a legjobb eszköz a friss hal és tenger gyümölcseinek ‘főzésére’ a ceviche-ben.
A vöröshagymát és a jalapeño chilit apróra vágd. A fokhagymát zúzd össze. Add hozzá a kagylós keverékhez.
A chili mennyiségét ízlés szerint állíthatod, ha nem szeretnéd túl csípősre, kevesebb chilit is használhatsz.
A paradicsomot vágd kockákra, és az avokádót is szeleteld fel. Add hozzá a ceviche-hez, és keverd össze az egészet.
A friss avokádó krémes textúrát ad a cevichének, miközben a paradicsom friss, savanykás ízt biztosít.
Végül szórd meg friss korianderrel, sóval és borssal. Keverd jól össze.
A koriander friss, citrusos ízt ad a cevichének, és tökéletesen illik a lime-hoz.
Tálald az elkészült cevichét friss tortilla chips-szel vagy egy adag rizssel, és élvezd a friss, ínycsiklandó ízeket.
A ceviche ideális előétel, de akár főételként is tálalható egy friss salátával.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.