A polipot forrald 30-40 percig, amíg megpuhul, majd hagyd kihűlni.
A polipot ne főzd túl, mert kemény lehet. Az optimális időtartam a puhára főzéshez fontos.
A kihűlt polipot szeleteld fel apró darabokra, majd tedd egy tálba.
A polipot vékonyan szeletelve könnyebben magába szívja a lime levét és a fűszereket.
A vöröshagymát, paradicsomot és chilit apróra vágd, majd add hozzá a poliphoz.
A friss zöldségek és a chili adnak friss ízt és egy kis csípősséget a ceviche-nek.
Öntsd rá a lime levét és az olívaolajat, majd alaposan keverd össze.
A lime leve egyensúlyba hozza a polip ízét, míg az olívaolaj finom krémes textúrát ad.
Adj hozzá friss koriandert és sót, borsot ízlés szerint.
A koriander frissességet ad, míg a só és bors segít kiemelni az ízeket.
Tálald az avokádót felkockázva, lime szeletekkel díszítve.
Az avokádó krémessége tökéletesen kiegészíti a friss ceviche-t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.