A lazacot vágd apró kockákra, és tedd egy tálba.
A friss lazacot érdemes előzőleg jól megmosni és papírtörlővel megszárítani, hogy ne legyen túl nedves.
A lime-ot facsard ki, és öntsd a levét a lazacra. Jól keverd össze, és hagyd állni 10-15 percig, hogy a savasság elkezdje megpuhítani a halat.
A lime leve finom citrusos ízt ad, és segít a hal frissességének megőrzésében.
A piros hagymát és a jalapeño chilit apróra vágd, és add hozzá a halhoz.
A jalapeño chili egy enyhe pikáns ízt ad, de ha nem szereted a csípőset, használhatsz más, enyhébb paprikát.
A koriandert aprítsd fel, és szórd a tetejére.
A friss koriander különleges ízt ad, és a gazdag zöld szín szép díszítést is biztosít.
Sózd és borsozd ízlés szerint, majd locsold meg olívaolajjal.
Az olívaolaj gazdagítja az ízeket, és segít a többi összetevő összeérlelésében.
Jól keverd össze az összes hozzávalót, és tálald frissen.
A ceviche-t legjobb frissen tálalni, amíg a hal még puha és ízletes.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.