A halat tisztítsd meg, majd vágd apró kockákra.
A halnak frissnek kell lennie, hogy a ceviche íze valóban friss és gazdag legyen.
A lime levét facsard rá a halra, és hagyd állni legalább 30 percig, hogy a hal \'megfőjön\' a citrusos levetől.
A halnak teljesen el kell tűnnie a lime levében, hogy tökéletes ceviche-t kapj.
A paradicsomot, paprikát és hagymát apróra vágd, majd add hozzá a halhoz.
A zöldségeket minél kisebbre vágod, annál jobban átjárják az ízek a cevichét.
A koriandert is vágd apróra, és szórd a halas keverékhez.
A koriander friss aromát ad a ceviche-nek, ami igazán kiemeli az ízeket.
Az olívaolajat és a sót, borsot add hozzá a keverékhez, majd jól keverd össze.
Ha szereted a csípőset, a chili-t is apróra vágva tedd hozzá.
Hagyd állni legalább 10 percet, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább hagyod, annál intenzívebb lesz az íze.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.