Egy keverĆtĂĄlban dolgozd össze a reszelt sajtot, a krĂ©msajtot, az aprĂłra vĂĄgott ĂșjhagymĂĄt Ă©s a reszelt fokhagymĂĄt. Adj hozzĂĄ egy kevĂ©s szezĂĄmolajat az extra ĂzĂ©rt. TIPP: HƱtsd le a töltelĂ©ket 10 percre, hogy könnyebben kezelhetĆ legyen, Ă©s ne folyjon ki sĂŒtĂ©s közben.
Tölts egy-egy teĂĄskanĂĄlnyi sajtos keverĂ©ket a gyoza lap közepĂ©re. A szĂ©leit nedvesĂtsd be vĂzzel, hajtsd fĂ©lbe, Ă©s csĂpd össze jĂłl zĂĄrĂłdĂł, csipkĂ©s formĂĄra. Fontos, hogy ne maradjon rĂ©s â a sajt könnyen kifolyhat sĂŒtĂ©skor.
ForrĂłsĂts olajat egy tapadĂĄsmentes serpenyĆben, Ă©s helyezd bele a gyozĂĄkat. SĂŒsd Ćket 2-3 percig, mĂg az aljuk ropogĂłs Ă©s aranybarna lesz.
Ăntsd hozzĂĄ a vizet, azonnal fedd le, Ă©s pĂĄrold 5 percig, hogy a tĂ©szta ĂĄtpuhuljon, Ă©s a belsĆ sajt megolvadjon. EzutĂĄn sĂŒsd mĂ©g 1 percig fedĆ nĂ©lkĂŒl ropogĂłsra.
TĂĄlald friss ĂșjhagymĂĄval megszĂłrva, szĂłjaszĂłsz vagy szezĂĄmmagos mĂĄrtogatĂł kĂsĂ©retĂ©ben. TIPP: Egy kevĂ©s chiliolaj vagy balzsamecet jĂłl illik az olvadt sajtos Ăzhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.