A chistorra kolbászt vágd kisebb darabokra vagy hagyd egészben, ahogy szeretnéd.
Ha kisebb darabokra vágod a kolbászt, gyorsabban átsül, és a fűszerek jobban átjárják.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a chistorra kolbászt. Süssük közepes hőmérsékleten, hogy a kolbász egyenletesen átsüljön.
A kolbász zsírt enged, így nem szükséges sok olajat használni. Ha túl zsíros, leöntheted a felesleget.
A fokhagymát zúzd össze, és add hozzá a serpenyőben lévő kolbászhoz. Pirítsd őket együtt 1-2 percig.
A fokhagyma pirításakor ügyelj arra, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű ízt adhat az ételnek.
A reszelt cheddar sajtot szórd a kolbászra, és folytasd a sütést, amíg a sajt megolvad és buborékolni kezd.
A sajt gyorsan megolvad, ezért figyelj arra, hogy ne süsd túl, hogy ne veszítse el a krémes állagát.
Tálald a chistorra con queso-t friss petrezselyemmel megszórva, és azonnal fogyaszd.
A petrezselyem friss ízt ad, és szép színt is biztosít az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.