Olvaszd fel az étcsokoládét vízgőz felett, vagy lassú tűzön egy kis edényben.
Ügyelj arra, hogy a csokoládé ne égjen le. Ha mikróban olvasztod, szakaszosan, 30 másodpercenként keverd meg.
Egy turmixgépbe tedd a tejet, tejszínt, olvasztott csokoládét, kakaóport, mézet és jégkockákat.
A méz helyett használhatsz más édesítőszert is, például agavé szirupot vagy juharszirupot. A tejszín elhagyható, ha könnyebb turmixot szeretnél.
Turmixold össze az összetevőket, amíg sima és krémes állagú nem lesz.
Ha túl sűrű a turmix, adj hozzá még egy kis tejet. Ha túl híg, tegyél bele még pár jégkockát.
Töltsd a turmixot magas poharakba, és ízlés szerint díszítsd tejszínhabbal vagy reszelt csokoládéval.
A pohár szélét is bevonhatod olvasztott csokoládéba mártva, majd csokoládé reszelékbe forgatva a még látványosabb hatásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.