A húst vágd apró falatokra, majd sózd, borsozd és forgasd meg kukoricalisztben, hogy egyenletesen befedje.
Ha szeretnél extra ropogósságot, a húst panírozd meg a kukoricaliszttel kétszer.
A tojást verd fel, és keverd össze egy kis vízzel. A húst forgasd bele a tojásos keverékbe, majd ismét kukoricalisztbe, hogy egyenletes panírt kapj.
A tojás segít, hogy a kukoricaliszt jobban rátapadjon a húson, így ropogósabb lesz.
A húsokat forró olajban süsd meg, amíg szépen ropogósra nem sülnek, és a belső hőmérséklet eléri a megfelelő szintet.
A húsokat ne rakd túl sokat egyszerre a serpenyőbe, hogy könnyebben átsüljenek.
A fokhagymát és gyömbért apróra vágd, majd egy serpenyőben egy kis olajon pirítsd meg őket.
A fokhagyma és gyömbér keveréke intenzív ízt ad az ételnek, és az olaj segít kihozni az aromáikat.
Add hozzá a vízhez a cukrot, szójaszószt és ecetet, és forrald fel a szószt. Amikor a szósz forr, öntsd rá a megsült húsra.
A szósznak édes-savanykás íznek kell lennie, de ha túl savanyú, adj hozzá még egy kis cukrot.
Az édesburgonyát vágd vékony szeletekre, és süsd meg olajban, amíg ropogós és enyhén barnul.
Az édesburgonya gyorsan sül, ezért figyelj, hogy ne égjen meg.
A sült édesburgonyát tálald a Tangsuyukkal, és egy kevés zöldhagymával vagy szezámmaggal díszítsd.
A friss zöldhagyma vagy szezámmag extra ízt és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.