A kukoricalisztet egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a cukrot, a sót és a fahéjat.
A kukoricalisztet alaposan át kell keverni a cukorral és a fűszerekkel, hogy egyenletes legyen.
A víz és a tej keverékét felforraljuk, majd lassan hozzáadjuk a kukoricalisztes keverékhez, folyamatosan kevergetve, hogy ne legyen csomós.
Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett kerülje el a csomósodást.
Amikor a keverék elkezd sűrűsödni, hozzáadjuk a citromlevet és a vaníliás cukrot, és tovább keverjük, amíg krémes állagú nem lesz.
A citromlé frissessége remekül kiegészíti a krém ízét, ezért ne hagyjuk ki!
A kész krémet tálalás előtt hűlni hagyjuk.
A legjobb hidegen fogyasztva, mert a hűlés közben az ízek összeérnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.