Öntsd a tejet egy közepes lábasba, és kezdd el közepes lángon melegíteni.
Használj zsírosabb tejet (pl. 3,5%-os), hogy krémesebb legyen az ital.
Adj hozzá a karamell szirupot, a fahéjat és a vanília kivonatot, majd folyamatos kevergetés mellett melegítsd tovább, de ne forrald fel.
A tej könnyen leég az aljára, ezért fontos a folyamatos kevergetés. Alacsony lángon melegítsd, hogy elkerüld a forrást.
Amikor a tej kellően forró és az ízek összeértek, öntsd bögrékbe.
Ha habosabb italt szeretnél, használhatsz tejhabosítót a tálalás előtt.
A tetejére tegyél egy adag tejszínhabot, majd locsold meg karamell öntettel díszítésként.
A tejszínhabot közvetlenül a tálalás előtt tedd a tetejére, hogy ne olvadjon el.
Azonnal tálald és élvezd ezt a krémes, melegítő italt!
Egy csipet só kiemelheti a karamell édességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.