A falukorvot előmelegített 180°C-os sütőbe tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Ha a falukorvot egy kicsit megpirítod sütés előtt, még ízletesebb lesz.
A paradicsomokat vágd szeletekre, majd tedd a falukorv tetejére.
A paradicsom szeletelése előtt érdemes a magjait eltávolítani, hogy ne legyen túl vizes.
Szórd meg a paradicsomos falukorvot reszelt sajttal, és locsold meg olívaolajjal.
A sajt lehet mozzarella vagy cheddar is, ízlés szerint variálhatod.
Szórd meg a tetejét oregano-val, fekete borssal és egy kevés sóval.
Az oregánó friss, aromás ízt ad az ételnek, ami jól passzol a paradicsomhoz és sajthoz.
Tedd vissza a tepsit a sütőbe, és süsd 20-25 percig, amíg a sajt szépen megolvad és enyhén megpirul.
A sütési idő a falukorv vastagságától függ, figyelj, hogy ne égjen meg a sajt.
Tálald melegen, friss kenyérrel vagy egy könnyű salátával.
Ez az étel tökéletes választás egy gyors vacsorához, könnyedén elkészíthető.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.