Egy nagyobb lábasban forrald fel a vizet, majd add hozzá a kókusztejet és a sót. Keverd össze, hogy minden jól elolvadjon.
Fontos, hogy a víz és a kókusztej keveréke jól felforrjon, hogy a kukoricadara könnyen felszívja a folyadékot.
Fokozatosan add hozzá a kukoricadarát, miközben folyamatosan kevered, hogy ne csomósodjon.
Használj habverőt, hogy a kukoricadara szépen eloszoljon a folyadékban, és ne legyenek csomók.
Alacsony hőmérsékleten főzd, folyamatos keverés mellett, amíg a dara megpuhul, és a massza sűrűsödni kezd, körülbelül 10-15 percig.
Ha túl sűrű lenne, adj hozzá még egy kevés vizet vagy kókusztejet.
Miután a fűszeres fűrészszerű állagot elérte, vedd le a tűzről, és adj hozzá egy kis fekete borsot és olívaolajat, majd keverd simára.
A fekete bors ad egy finom pici csípősséget, és tökéletesen illik a kókusz édes ízéhez.
Tálald melegen, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander frissessége kiválóan kiemeli az étel ízét, és színt is ad hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.