A vizet egy nagy fazékban forrald fel, és sózd meg. Amikor a víz forr, fokozatosan add hozzá a kukoricadarát, miközben folyamatosan kevered, hogy elkerüld a csomókat.
A kukoricadarát mindig lassan add hozzá, hogy sima, csomómentes állagot kapj.
A darát főzd addig, amíg sűrűsödik és el nem válik a fazék falától. Ha túl sűrűnek találod, adj hozzá egy kis vizet.
A Fungee tésztája ne legyen túl kemény, hanem krémes, lágy állagú legyen.
Miközben a Fungee készül, az okrákat mosd meg, és vágd apróra. Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, majd add hozzá a felaprított fokhagymát és okrákat. Süssük 5-6 percig, amíg az okra enyhén megpuhul.
Az okra ne legyen túl puhára főzve, mert elveszítheti a textúráját.
Miután az okra elkészült, add hozzá a pirospaprikát, és keverd jól össze. A paprikától egy kis fűszerességet kap az étel.
A pirospaprika egy enyhe csípősséget ad az ételnek, de ha nem szereted a fűszeres ételeket, kevesebb is elég.
A Fungee-t tálald az okrával, és szórd meg friss korianderrel. Ha szeretnéd, egy kis extra olívaolajjal locsolhatod meg a tetejét.
A koriander friss íze remekül kiegészíti az okra és a kukoricadara ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.