Fungee s贸s hallal t谩lalva, gazdag 茅s 铆nycsikland贸

Fungee s贸s hallal

A f眉ng茅 egy hagyom谩nyos 茅tel, amely k眉l枚nf茅le alapanyagokb贸l k茅sz铆thet艖, 茅s sz谩mos v谩ltozata l茅tezik. Az 茅tel a hal 茅s a z枚lds茅gek t枚k茅letes kever茅ke, amely k眉l枚nleges 铆zharm贸ni谩t alkot. A s贸s hallal val贸 k茅sz铆t茅se az egyik legn茅pszer疟bb v谩ltozat, amely gazdag 茅s t谩pl谩l贸 茅tkez茅st biztos铆t.

El艖k茅sz眉let 15 perc
Elk茅sz铆t茅s 25 perc
Teljes 40 perc
400 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 4
200 g Fungee liszt
300 g S贸zott hal
2 ek. Ol铆vaolaj
1 db V枚r枚shagyma
2 gerezd Fokhagyma
1 db Piros paprika
2 谩g Friss petrezselyem
1 ek. Citroml茅
100 ml Tejf枚l

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    A s贸zott halat el艖sz枚r alaposan 枚bl铆tsd le, majd forrald fel v铆zben, hogy elt谩vol铆tsd a t煤lzott s贸t.

    A s贸zott halat 茅rdemes egy-k茅t percig f艖zni, majd a vizet le枚nteni, hogy friss 铆ze legyen.

    2

    A v枚r枚shagym谩t apr贸ra v谩gd, a fokhagym谩t z煤zd 枚ssze, a paprik谩t pedig szeleteld fel.

    A hagyma 茅s fokhagyma el艖pir铆t谩sa seg铆t kihozni az 铆zeket, 铆gy 茅rdemes egy kicsit pir铆tani 艖ket, miel艖tt hozz谩adod a t枚bbi hozz谩val贸t.

    3

    Egy serpeny艖ben meleg铆tsd fel az ol铆vaolajat, 茅s pir铆tsd meg benne a v枚r枚shagym谩t, fokhagym谩t 茅s a paprik谩t.

    A pir铆t谩s k枚zben folyamatosan keverd, hogy ne 茅gjenek meg a hozz谩val贸k, hanem egyenletesen piruljanak.

    4

    A felapr铆tott halat add a serpeny艖be, 茅s keverd j贸l 枚ssze a z枚lds茅gekkel.

    A halat k枚nnyed茅n sz茅tmorzsolhatod a serpeny艖ben, hogy kisebb darabokban egyes眉lj枚n a t枚bbi hozz谩val贸val.

    5

    A f眉ng茅hez forralj vizet, majd add hozz谩 a f眉ng茅e lisztet, 茅s folyamatos kever茅s mellett f艖zd, am铆g s疟r疟s枚dni nem kezd.

    A f眉ng茅hez folyamatos kever茅s sz眉ks茅ges, hogy csom贸mentes legyen 茅s megfelel艖 谩llagot nyerjen.

    6

    Amikor a f眉ng茅 k茅sz, add hozz谩 a halas-z枚lds茅ges kever茅ket, 茅s keverd j贸l 枚ssze.

    A f眉ng茅 茅s a hal k枚z枚tti kever茅sn茅l 眉gyelj arra, hogy ne t枚rj眉k sz茅t a hal darabjait, hanem ink谩bb keverj眉k finoman.

    7

    T谩lald melegen, friss petrezselyemmel d铆sz铆tve, egy kis citroml茅vel 茅s tejf枚llel.

    A citroml茅 friss铆t艖 hat谩sa kiemeli a hal 铆z茅t, m铆g a tejf枚l kr茅mess茅 茅s gazdagg谩 teszi az 茅telt.