A füstölt húst szeleteld vékony csíkokra. A hagymát és fokhagymát finomra vágd.
A füstölt hús legyen friss, hogy ne legyen túl száraz és kemény.
Egy serpenyőben közepes lángon hevíts egy kevés olajat, majd add hozzá a fokhagymát és a hagymát. Pirítsd őket, amíg illatosak lesznek, de ügyelj arra, hogy ne égjenek meg.
Ha túl gyorsan pirulnak, vedd le a lángot, hogy ne keseredjenek meg.
Add hozzá a füstölt húst, és pirítsd 3-4 percig, amíg enyhén ropogósra sül.
A hús pirítása kiemeli az ízét, ügyelj arra, hogy ne piruljon túl sokáig, hogy megőrizze puhaságát.
Keverj össze egy tálban 100 ml vizet, a cukrot, a szójaszószt, az ecetet és a kukoricakeményítőt, majd öntsd a húsra. Főzd össze, amíg a szósz besűrűsödik és a hús jól átjárja az ízt.
Ha túl sűrű a szósz, egy kevés vizet is adhatunk hozzá, hogy jobban eloszoljon.
Ha a szósz megfelelő sűrűségű, vedd le a tűzről, és tálald a húsos keveréket a párolt rizzsel.
A rizs friss párolása segít abban, hogy a tangsuyuk igazi ízélményt adjon.
Szórd meg szezámmaggal a tetejét, és tálald azonnal.
A szezámmag ad egy extra ropogós réteget és gazdagítja az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.