Készítsd elő a hozzávalókat: szeleteld fel a savanyú uborkát vékony karikákra, és készítsd ki a többi alapanyagot.
A savanyú uborkát érdemes közvetlenül a felhasználás előtt szeletelni, hogy ne száradjon ki.
Kend meg a rozskenyér szeletek egyik oldalát vajjal, majd helyezd őket a vajas oldalukkal lefelé egy serpenyőbe vagy grillezőlapra.
A vajat érdemes szobahőmérsékletűen használni, így könnyebben kenhető.
Kenj mustárt a kenyér felső, nem vajas oldalára, majd helyezd rá a salátalevelet.
A mustár mennyiségét ízlés szerint variálhatod, de ne vidd túlzásba, nehogy elnyomja a többi ízt.
Tedd a füstölt marhahús szeleteket a salátára, majd helyezz rá egy szelet svájci sajtot.
A húst érdemes lazán egymásra helyezni, hogy ne legyen túl tömör a szendvics.
Adj hozzá néhány szelet savanyú uborkát, majd zárd le a szendvicset egy másik szelet kenyérrel, vajas oldalával kifelé.
Ne tegyél túl sok uborkát, mert a szendvics elázhat tőle.
Pirítsd meg a szendvicset közepes lángon mindkét oldalán, amíg a kenyér aranybarnára sül és a sajt megolvad.
Fontos, hogy ne legyen túl magas a láng, mert a kenyér megéghet, mielőtt a sajt megolvadna. Ha túl gyorsan barnul, vedd lejjebb a hőfokot.
Tálald frissen, mellé kínálhatsz extra savanyú uborkát vagy ropogós burgonyachipset.
A szendvicset tálalás előtt érdemes kettévágni, így könnyebb fogyasztani.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.